početna
predgovor
uvod
o području
opis sustava
implementacija
višejezičnost
zaključak
literatura
o studentima

>> O studentima
 

Mladen Kolar

Rođen je 18. listopada 1983. u Našicama gdje je završio Prirodoslovno-matematičku gimnaziju. Trenutno je student pete godine Fakulteta elektrotehnike i računarstva, smjer računarstvo.
Zanima ga računalna znanost.
2005. godine sa koautorima Vukmirović, Dalbelo Bašić i Šnajder izdaje rad Computer-Aided Document Indexing System, objavljen u časopisu Journal of Computing and Information Technology CIT, Vol. 13, No.4. Za isti rad u travnju 2006. godine dobija nagradu Nacionalne zaklade za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj Republike Hrvatske.
Aktivno se bavi šahom i slobodnim penjanjem, a u slobodno vrijeme zaigra i badminton.

 
 

Frane Šarić

Rođen je 1. ožujka 1983. u Zadru. Neko vrijeme živi u Splitu, pa se seli u Zagreb, gdje završava XV. gimnaziju, te upisuje Fakultet elektrotehnike i računarstva. Student je pete godine smjera računarstva.
Zanima ga programiranje i razni algoritmi vezani uz računarstvo.
2005. godine sa koautorima Dalbelo Bašić, Šnajder i Eklić sudjeluje na međunarodnoj konferenciji Information Technology Interfaces u Cavtatu sa radom Enhanced Thesaurus Terms Extraction for Document Indexing. Za rad i prezentaciju osvaja nagradu za najbolji studenski rad na konferenciji.
Voli more, jedrenje i putovanja po svijetu.

 
 

Igor Vukmirović

Rođen je 18. listopada 1982. u Zagrebu. Kao maturant XV. gimnazije u Zagrebu, 2001. godine upisuje Fakultet elektrotehnike i računarstva na kojem je danas student pete godine.
Zanima ga programiranje, a ponekad odlutaju i u ekonomske vode.
2005. godine sa koautorima Kolar, Dalbelo Bašić i Šnajder izdaje rad Computer-Aided Document Indexing System, objavljen u časopisu Journal of Computing and Information Technology CIT, Vol. 13, No.4.
Aktivno se bavi alpinizmom i visokogorskim planinarenjem, te badmintonom. Idealno slobodno vrijeme vidi u obliku putovanja s prijateljima. Česta su i ritualna ispijanja kavice na suncu.